Μας ελάτε σε επαφή με
Alex Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 755 89315501 / 18688718622

WhatsApp : +18688718622

Rainbow packaging co,ltd

Συσκευασία ουράνιων τόξων ομο, ΕΠΕ

Υψηλός - ποιοτικές τσάντες για το όλο τι οι απαιτήσεις συσκευασίας σας

 

  • Rainbow packaging co,ltd
  • Rainbow packaging co,ltd
  • Rainbow packaging co,ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Ουράνιο τόξο Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 2007
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Το ουράνιο τόξο που συσκευάζει το ομο ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Η επιχείρησή μας είναι μια ενσωματωμένη επιχείρηση που ειδικεύεται τσάντες και την ταινία συσκευασίας τυπωμένων υλών σχεδιασμού, έρευνας, κατασκευής και εμπορικών συναλλαγών σε πλαστικές σύνθετες χρωματισμένες μαλακές.

Το συνεργασμένο εργοστάσιό μας που εξοπλίζεται με τις πιό πρόσφατες εννέα gravure υψηλής ταχύτητας χρώματος μηχανές εκτύπωσης, ξηρές μηχανές ελασματοποίησης τύπων, σακούλα που κατασκευάζουν τις μηχανές, σωλήνας που κατασκευάζουν τις μηχανές και τις μηχανές εγχύσεων, οι οποίες επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τις έξυπνες λύσεις πελατών στην ακολουθία της περιοχής, όπως τη συσκευασία τροφίμων, τα καθημερινά-χρησιμοποιημένα προϊόντα που συσκευάζουν, τη συσκευασία ιατρικής, τον τομέα γεωργίας και καθημερινά τη χημική ουσία. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν την όρθια σακούλα με το φερμουάρ, σακούλες σωλήνων, σακούλες κατοικίδιων ζώων, πλαστική συσκευάζοντας ταινία στο ρόλο και ούτω καθεξής.
 
Όντας βέβαιοι στη συνεχή διαδικασία μας, συνδυασμό έρευνας, σχεδίου, plate-making, εκτύπωσης χρώματος, ελασματοποίησης, ταινία-κοπής, παραγωγής σακουλών και επιθεώρησης, μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και υψηλός - ποιοτική συσκευασία. Τα σχέδια των πελατών είναι ευπρόσδεκτα. Όντας ISO9001 επικυρωμένο, τα προϊόντα μας εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.

Στηργμένος στο πραγματικό επιχειρηματικό πνεύμα, υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και χαμηλή τιμή, μαζί με την τιμιότητα και την πιστή αρχή εργασίας, αναμένουμε με ενδιαφέρον τώρα ακόμα τη μεγαλύτερη συνεργασία με τους υπερπόντιους πελάτες βασισμένη στα αμοιβαία οφέλη.

Ιστορία
Υπηρεσία

Η πλαστική συσκευάζοντας Co. ουράνιων τόξων, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην πλαστική εύκαμπτη συσκευασία. Το εργοστάσιό μας έχει εισαγάγει τις περίπλοκες μονάδες παραγωγής για την εύκαμπτη συσκευασία, με τις διαδικασίες intaglio χρωμάτων 8-12 της εκτύπωσης, της τοποθέτησης σε στρώματα, της κοπής και της κατασκευής τσαντών. Όλες αυτές οι διαδικασίες είναι με τον αυστηρά ποιοτικό έλεγχο.

Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει τις σύνθετες σακούλες/ταινία, τσάντες φύλλων αλουμινίου αργιλίου, κενές σακούλες, PVC/PET θερμότητα-συρρικνώνεται τις ετικέτες, zip-lock τσάντες, στάση επάνω στις σακούλες, τις σακούλες επιγραφών και τις ετικέτες ταινιών μαργαριταριών, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων & ποτό, των τροφίμων κατοικίδιων ζώων, της ηλεκτρονικής, των προϊόντων, του φαρμακευτικού είδους, της γεωργίας, των παιχνιδιών, των απορρυπαντικών και των σακουλών ανταπαντήσεων.
 

Η ποιότητα πρώτα, πιστώνει τα ανώτατα, ανώτερα αμοιβαία οφέλη εξυπηρέτησης πελατών

 

Η ομάδα μας