Αρχική Σελίδα

Rainbow packaging co,ltd

το ουράνιο τόξο που συσκευάζει το ομο ΕΠΕ πλαστικές τσάντες καλής ποιότητας κατασκευών με την ευνοϊκή τιμή. εμπιστεύομαι την επιχείρηση.

—— Αικατερίνη

Η συσκευασία ουράνιων τόξων έχει την καλή υπηρεσία, έχουμε τη μακροχρόνια επιχειρησιακή σχέση κατασκευής με την.

—— John

καλή επιχείρηση, καλή υπηρεσία, καλή ποιότητα, εμπιστευτικός συνεργάτης busniess

—— Ronia

Είμαι Online Chat Now

Rainbow packaging co,ltd

1 2 3
Rainbow packaging co,ltd Rainbow packaging co,ltd Rainbow packaging co,ltd
Γραφείο Office1

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Ουράνιο τόξο
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το ουράνιο τόξο που συσκευάζει το ομο ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Η επιχείρησή μας είναι μια ενσωματωμένη επιχείρηση που ειδικεύεται τσάντες και την ταινία συσκευασίας τυπωμένων υλών σχεδιασμού, έρευνας, κατασκευής και εμπορικών συναλλαγών σε πλαστικές σύνθετες χρωματισμένες μαλακές.

Το συνεργασμένο εργοστάσιό μας που εξοπλίζεται με τις πιό πρόσφατες εννέα gravure υψηλής ταχύτητας χρώματος μηχανές εκτύπωσης, ξηρές μηχανές ελασματοποίησης τύπων, σακούλα που κατασκευάζουν τις μηχανές, σωλήνας που κατασκευάζουν τις μηχανές και τις μηχανές εγχύσεων, οι οποίες επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν τις έξυπνες λύσεις πελατών στην ακολουθία της περιοχής, όπως τη συσκευασία τροφίμων, τα καθημερινά-χρησιμοποιημένα προϊόντα που συσκευάζουν, τη συσκευασία ιατρικής, τον τομέα γεωργίας και καθημερινά τη χημική ουσία. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν την όρθια σακούλα με το φερμουάρ, σακούλες σωλήνων, σακούλες κατοικίδιων ζώων, πλαστική συσκευάζοντας ταινία στο ρόλο και ούτω καθεξής.
 
Όντας βέβαιοι στη συνεχή διαδικασία μας, συνδυασμό έρευνας, σχεδίου, plate-making, εκτύπωσης χρώματος, ελασματοποίησης, ταινία-κοπής, παραγωγής σακουλών και επιθεώρησης, μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη τιμή και υψηλός - ποιοτική συσκευασία. Τα σχέδια των πελατών είναι ευπρόσδεκτα. Όντας ISO9001 επικυρωμένο, τα προϊόντα μας εξάγονται στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.

Στηργμένος στο πραγματικό επιχειρηματικό πνεύμα, υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και χαμηλή τιμή, μαζί με την τιμιότητα και την πιστή αρχή εργασίας, αναμένουμε με ενδιαφέρον τώρα ακόμα τη μεγαλύτερη συνεργασία με τους υπερπόντιους πελάτες βασισμένη στα αμοιβαία οφέλη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Rainbow packaging co,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Alex Huang

Τηλ.:: 86-755-89315501

Φαξ: 86-755-89394719

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)